Goodiebags.nl
A
party in a bag!

Welkom bij goodiebags.nl! Wij zijn jouw leverancier voor de mooiste goodiebags! Voor zowel publieke als exclusieve én besloten evenementen: This is the place to be! Onze oplages beginnen al bij 10 stuks, oplopend tot 100.000 en meer! Wij zijn aangesloten bij meer dan 800 merken met wel duizenden verschillende producten; zowel food als non-food, commercieel en custom made.

We will make you bag for more!

Concepten & producten op maat

Goodiebags en Goodieboxen in elk gewenst formaat. Beschikbaar in verschillende materialen en in een op maat gemaakt design.

Goed gevulde goodiebags

De inhoud van onze goodiebags worden met zorg samengesteld door ons team en afgestemd op jouw doelgroep.

Merkversterking

Door jouw merk en producten aan onze goodiebags te verbinden, bereik je gericht jouw gewenste doelgroep en vergroot je jouw merk- en attentiewaarde!

NIEUW!

NIEUW!

De Goodiebox

Nieuw in ons assortiment is de Goodiebox! Speciaal ontworpen voor online evenementen, maar inmiddels ook zeer succesvol gebleken tijdens live events. Met de Goodiebox bieden wij nóg meer mogelijkheden voor een unieke en onvergetelijke ervaring bij jouw publiek!

Onze cases

Goodiebags voor elke gelegenheid

Wij nemen jou de gehele zorg van het samenstellen van de mooiste goodiebags uit handen, en zorgen ervoor dat de beleving bij jouw gasten nog heel lang en positief zal blijven hangen met ‘the gift that keeps on giving’!

Goodiebags.nl werkt samen met…

Contact ons!

Wil je meer weten over de diensten van Goodiebags.nl?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier: